PowerSlim

Starterspakket PowerSlim

Het bereiken van gewichtsverlies is niet gemakkelijk!

PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van uw leefstijl. Het is een programma waarbij u niet mínder gaat eten, maar anders leert eten.
Als diëtist help ik u graag om uw doel te bereiken.

Het programma is zo ontwikkeld dat het eenvoudig in te passen is in uw dagelijkse leven. Hongergevoel wordt voorkomen door de hoge eiwitinname. De eiwitten zorgen ook voor behoud van de spiermassa. Door de lage inname van koolhydraten komt u in de vetverbranding (ketose).  Hierdoor is het makkelijk vol te houden, snel resultaat zichtbaar en dit zal uw motivatie zeker goed doen!

Onder persoonlijke begeleiding werken we naar uw streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe.

Het programma kent 3 Fases, waarin u elke dag ongeveer 6 eetmomenten hebt.

Tijdens de eetmomenten worden gangbare voedingsmiddelen vervangen door 5-6 PowerSlim producten per dag. De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten!

In de eerste fase gebruikt u een lage hoeveelheid koolhydraten waarmee snel gewichtsverlies wordt bereikt. In de volgende fases gaan we in kleine stappen de hoeveelheid koolhydraten verhogen.  De PowerSlim producten worden langzaam vervangen door gangbare voedingsmiddelen. We gaan kijken hoe uw lichaam hierop reageert.  Het is belangrijk om een goede balans te vinden om het bereikte gewichtsverlies te behouden.

Frambozencake

PowerSlim

Variatie pasta

PowerSlim

Crunchy repen

PowerSlim

Snacks / Toast

PowerSlim

Meerzaden bolletje

PowerSlim

Crackers

PowerSlim

Tortilla chips

PowerSlim

Fusilli

PowerSlim

Kosten PowerSlim

Ik kan me voorstellen dat u wilt weten hoeveel de investering is om uw streefgewicht te bereiken.

Dit is voor iedereen anders, afhankelijk van hoeveel u wilt afvallen, het aantal producten die u per dag nodig heeft en welke producten u kiest.

PowerSlim Starterspakket

Meestal starten we met een starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes, voor iedere dag een apart doosje met producten. U krijgt een goed beeld van het assortiment en kunt proeven welke producten u lekker vindt. Daarnaast bevat het starterspakket:

  • potje Multivitamine
  • potje AcidoFit (mineralen supplement)
  • shaker
  • introductiemap met o.a. een weekmenu behorende bij de producten van het starterspakket
  • gratis PowerSlim kookboek 'Koolhydraatarm genieten' t.w.v. €19,95

Het startpakket is goed voor 7 dagen en kost €159,00.

 

PowerSlim kost per maaltijd ongeveer €2,50. Afhankelijk van uw persoonlijke programma gebruikt u 4 tot 6 producten per dag.

De intake en de wekelijkse begeleiding zijn gratis bij afname van minimaal 3 doosjes PowerSlim producten.

Is het PowerSlim programma iets voor u of twijfelt u? Stuur een E-mail om u aan te melden voor een gratis intakegesprek. Ik neem het programma met u door en aan de hand daarvan kunt u beslissen of het geschikt is voor u.